Datum: 21.05.2018
Sika predstavila novi edukacijski centar i izložbeni prostor
Nedavno je u Lučkom otvoren jedinstveni edukacijski centar i izložbeni prostor u kojem su Sika proizvodi i sustavi predstavljeni na vrlo učinkovit način
Nakon godina planiranja i višemjesečnih intenzivnih radova u petak 21. travnja ove godine službeno je otvoren Sika edukacijski centar - višenamjenski centar za održavanje radionica, prezentacija i predavanja, a ujedno i izložbeni prostor u kojem je stalno predstavljen značajan dio Sika rješenja, materijala i sustava.
Ova milijunska investicija proteže se na više od 250 m², jedinstvena je u Hrvatskoj i rezultat je kontinuiranih uspjeha koje tvrtka Sika ostvaruje na tržištu građevinskih proizvoda te težnji za inovacijama i daljnjim rastom.
Sika već godinama razvija i donosi inovativna rješenja najviše kvalitete za sve potrebe u graditeljstvu, znajući kako uspjeh ne ovisi samo o ostvarivanju prave strategije, već i o izgradnji odnosa. Ovaj centar za edukacije otvara vrata za stvaranje novih mogućnosti suradnje kroz predavanja i direktan pristup Sika stručnjaka prema investitorima, izvođačima, arhitektima i projektantima, članovima studentskih udruga, ali i svim zainteresiranim osobama koje žele saznati više o Sika proizvodnim sustavima.

Pravo vrelo informacija i ideja

Sika edukacijski centar sastoji se od dva dijela, prezentacijske dvorane i prostora za pauzu između predavanja te 'zgrade unutar zgrade' u kojoj je na vrlo pristupačan način prikazan presjek brojnih Sika sustava i rješenja. Unutar nje nalaze se razni sustavi podova, primjerice Sika ComfortFloor®, Sika EmotionFloor® i Sika DecoFloor®, presjek SikaCeram® sustava za polaganje keramike – mase za niveliranje, ljepila, mase za fugiranje, nekoliko rješenja hidroizolacije krovova, različiti sustavi hidroizolacije temelja i mnogi drugi proizvodi i rješenja. Kroz cijelu Sika zgradu moguće je prošetati, ući u svaku sobu, razgledati sve podne i krovne sustave i, što je najvažnije, svaki dio zgrade u potpunosti je opipljiv te pruža vrlo izravan način upoznavanja s upotrijebljenim materijalima. Pravo vrelo informacija i ideja za arhitekte, dizajnere, izvođače radova, upravitelje zgrada ali i 'sam svoj' majstore.
Uz predstavljanje Sika rješenja, osnovna namjena ovog prostora je da postane mjesto okupljanja relevantnih stručnjaka iz građevinske djelatnosti i mjesto razmjene ideja i nastanka novih inovacija na području građevinske kemije.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda

 • Najnovije
 • Popularno
 • 0 Proizvodi od stakla i metala tvrtke NARCOR…
 • 0 Grad Koprivnica započeo je istraživanje tržišta te…
 • 0 Spoj vrhunskog dizajna i funkcionalnosti: prozor za…
 • 0 Ovogodišnji ciklus zamišljen je čak i ambicioznije…
 • 0 Sve nove zgrade trebaju biti približno nulte…
 • 0 Petrokov predstavio visokokvalitetne i inovativne proizvode u…
 • 0 Keramičke ploče za atraktivnu fasadu Atlant centra…
 • 0 Pn: Uz standardnu ponudu limova koji su…
 • 0 Hrvatski proizvođač toplinsko-fasadnih sustava Lasselsberger-Knauf nedavno je…
 • 0 Ugradnjom dizala znatno poboljšavate kvalitetu života u…