Datum: 23.03.2018
Lasselsberger-Knauf otvorio novi pogon u Dalmaciji
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Prve isporuke materijala proizvedenog u pogonu u Zapužanama već su na tržištu, a povratne informacije o kvaliteti su jako pozitivne. Lasselsberger-Knauf najavljuje i nove investicije na hrvatskom tržištu

Početkom veljače tvrtka Lasselsberger-Knauf svečano je otvorila novi proizvodni pogon u Dalmaciji. Pred gotovo 300 poslovnih partnera, predstavnika Općine Polača, Grada Benkovca i Zadarske županije te uvaženih gostiju iz cijele Hrvatske, Željko Pecak sa svojim suradnicima svečano je pustio u rad proizvodni pogon koji proizvodi kvalitetne građevinske materijale na bazi vapnenca. 

Bogat svečani program uz prisutstvo velikog broja renominiranih trgovačkih kuća iz cijele Hrvatske, kao i svih dionika u procesu projektiranja, izvođenja i nadzora u gradnji, označio je novi zamah tvrtke Lasselsberger-Knauf na području cijele jadranske obale, od Istre, Primorja, Dalmacije i susjedne Hercegovine. 

 

Donacija za školsku djecu i udruge

 

Svečano događanje imalo je i humanitarni karakter te je direktor Pecak u ime tvrtke Lasselsberger – Knauf uručio ček u vrijednosti od 10.000 kuna Komunalnom društvu Polača d.o.o. za kupnju autobusa za školsku djecu i udruge.

Prve isporuke materijala proizvedenog u pogonu u Zapužanama već su na tržištu, a povratne informacije o kvaliteti su jako pozitivne. 

Lasselsberger – Knauf poziva sve poslovne subjekte s područja Dalmacije i cijele jadranske regije da posjete njihov novi proizvodni pogon i upoznaju se s materijalima na bazi vapnenca. 

Također, iz tvrtke ističu kako već početkom ožujka uvode i drugu smjenu u proizvodnji uz zapošljavanje dodatnih 6 zaposlenika, s obzirom na potražnju tržišta i vrlo dobre prodajne rezultate. 

Lasselsberger-Knauf najavljuje i nove investicije na hrvatskom tržištu.

 

Proizvodi po najvišim kriterijima moderne gradnje

 

'Plan za 2018. godinu je proizvesti 60.000 tona raznog praškastog materijala i ostvariti oko 55 milijuna kuna prihoda, od čega 20.000 tona u novom pogonu u Zapužanama. Naše proizvode plasiramo putem mreže trgovačkih kuća koje su strateški partneri naše tvrtke, a određene količine izvozimo u susjednu Bosnu i Hercegovinu te Mađarsku', kazao je Ladislav Gračan, voditelj prodaje i marketinga u tvrtki Lasselsberger – Knauf, te dodao: 'Lasselsberger-Knauf proizvodi i rješenja odlikuju se provjerenom kvalitetom koja zadovoljava najviše kriterije moderne gradnje i energetske učinkovitosti, a kontinuirano razvijamo i nadopunjujemo naš proizvodni asortiman s novim i inovativnim proizvodima. Kontinuirano ulažemo u edukaciju svojih zaposlenika s ciljem praćenja novih trendova u proizvodnji, prodaji i promociji građevinskih materijala'.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda

 • Najnovije
 • Popularno
 • 0 Svatko tko je ikada bio u hotelu…
 • 0 U sklopu aktivnosti stručnog usavršavanja zagrebački Arhitektonski…
 • 0 U svečanom ugođaju Satiričkog kazališta Kerempuh tvrtka…
 • 0 Uspješno završio trogodišnji projekt CROSKILLS, više od…
 • 0 Udruga poreznih obveznika Lipa poziva građane da…
 • 0 Petrokov predstavio visokokvalitetne i inovativne proizvode u…
 • 0 Keramičke ploče za atraktivnu fasadu Atlant centra…
 • 0 Pn: Uz standardnu ponudu limova koji su…
 • 0 Hrvatski proizvođač toplinsko-fasadnih sustava Lasselsberger-Knauf nedavno je…
 • 0 To je samo jedna od mnogih prednosti…